BOND collectie

De wereld van VRIENDEN

VRIENDEN is een nieuw Nederlands designlabel van ontwerpers Eric Sloot & Paulien Berendsen van Studio Parade en het internationaal succesvolle wanddecoratiesysteem IXXI.

VRIENDEN is niet alleen een nieuw meubelmerk met een innovatief verkoopconcept, het is ook een sociaal designnetwerk. Het is voortgekomen uit onze wens design op een totaal andere manier bij de liefhebber te brengen: je bekijkt de meubelen niet in een traditionele winkel maar bij 'Vrienden', een landelijk netwerk van particuliere kijkpunten, te vinden via deze website.

Initiatiefnemers Paulien Berendsen & Eric Sloot: “Via deze ongebruikelijke setting — een authentiek en persoonlijk interieur — willen we designliefhebbers een originele belevenis bieden, als alternatief voor het traditionele woonwinkelen.”

Door de meubelen direct aan de eindgebruiker te koppelen, blijft de designcollectie bovendien voordelig. Mocht de bezichtiging tot een aankoop leiden, dan ontvangt het kijkpunt een Vrienden-fee van 10%. Dit maakt VRIENDEN het eerste sociale designnetwerk in Nederland.

De meubelen en interieuraccessoires van de basiscollectie van VRIENDEN zijn ontworpen door Paulien Berendsen & Eric Sloot, Floris Hovers, Liset van der Scheer en René Knip.

"Wat onze collectie kenmerkt? De aandacht voor detaillering en de focus op een interieurproduct dat duurzaam en tijdloos is, dat verrast zonder grotesk te zijn, dat prikkelt en toch zacht is. We mixen onze liefde voor het ambacht van meubelmaken met het gebruik van ongewone materialen."

Bij Eric & Paulien in ’s-Hertogenbosch staan álle producten. Kom gerust kijken! Heb je vragen? Mail. Ze antwoorden snel. contact

Verkoopinformatie:

Van Vrienden

Kaarsenkandelaar

Met vrienden heb je een klik. Dat is ook het uitgangspunt van de collectie BOND: de accessoires klik je aan elkaar vast met behulp van magneten. Leg een schijf los op tafel en zet er een kaars op. Klik — klaar is je kandelaar. Poten eronder? Klik — klaar is je bijzettafel. Vaasje erbij? Zo rank als het keramieken vaasje is, zo stevig staat het op het blad. De magneetjes zorgen voor die klik.

Hoe klikt het?
Plaats een magneetje op het blad en schuif de kaars erover heen. Klik — klaar is je kandelaar.

Kleurig
De kaarsen zijn verkrijgbaar in een doos van 10 stuks, in de kleuren blauw, geel, roze en wit. De kaarsen branden ca. 12 uur.

Kaarsen met of zonder schijf
Je kunt kiezen uit een pakket met 10 kaarsen of een pakket met 10 kaarsen én een schijf met een doorsnede van 13 of 21 cm. De kleur van de schijf matcht met de kleur van de kaars.

Over de ontwerpers
Eric Sloot & Paulien Berendsen ontwikkelden BOND samen met ontwerper en kleurspecialist Floris Hovers.

Prijzen vanaf 18,50 meer info

Tafels

Met vrienden heb je een klik. Dat is ook het uitgangspunt van de collectie BOND, die Eric & Paulien samen met Floris Hovers hebben ontwikkeld. Bij deze interieuraccessoires draait alles om het aan elkaar klikken van de verschillende onderdelen met magneten. De tafels bestaan uit losse ronde bladen en poten van diverse hoogte. De collectie bestaat verder uit 3 vazen van Cor Unum en bijkleurende kaarsen.

De accessoires zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. De afwerking is zijdeglans.
De bladen van BOND zijn er in 4 doorsneden: 13, 21, 34 en 55 cm.
De poten zijn er in 2 hoogtes: 25 en 40 cm.

Prijzen vanaf 135,00 meer info