Design X ambacht

Design X Ambacht is een initiatief van zorgorganisatie Siza. Waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt belemmeringen ondervinden, biedt Siza ondersteuning; met deskundigheid en ervaring. En als het gewone van alledag niet aan de orde kan zijn, zoekt Siza samen naar andere vormen van verbinding.

Toonaangevende designers ontwikkelen samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de werkplaatsen van Siza prachtige designproducten. De betrokken ontwerpers kijken op geheel eigen wijze naar de mogelijkheden en talenten en benutten hun kwaliteiten. Dat vormt de basis voor de ontwerpen.

Verkoopinformatie:

https://www.designxambacht.nl/

 

Zeepbootje

Deze bootjes zijn geheel met de hand vervaardigd binnen de zeepwerkplaats De Zeepbel gevestigd op De Buitenplaats van Siza. In mallen worden de kleuren per laag gegoten. Ieder exemplaar is uniek. Aan de zeepjes is een subtiele zacht frisse parfum gevoegd. De zeepjes worden per stuk in een geschenkdoosje verpakt.

Gewicht zeepje: 200 gram

Formaat: 130 x 40 x 40 mm

Kleuropties: Roze met groen | Oranje met wit | Blauw met geel

webshop Design X Ambacht

€ 9,95

 

 

Vogelhuisje Look at the bird

Het vogelhuisje is een ontwerp van Floris Hovers gebaseerd op de oude klassieke camera. Geschikt voor de meeste mezen, mussen en vliegenvangers.

Vlieggat 32 mm. Gemaakt van watervaste multiplex. Zwart watergedragen beits geheel. Hoogte 1.90 mtr.

Het vogelhuisje is tevens een knipoog naar de aloude goedbedoelde vogelhuisjes die voorheen in de dagbestedingscentra binnen de zorg werden gemaakt.  Eventueel extra vast te zetten met haringen.

webshop Design X Ambacht

€ 135,00